Innovatief

Vekap staat voor innovatie. IMPLUVIA® is nergens anders te verkijgen op de Nederlandse markt. Vekap gelooft in dit product en wat het in de toekomst voor de markt kan betekenen.

Stijlvol

Ervaar de uitstraling die u creëert door middel van Vekap met de IMPLUVIA® . Uw gebouw zal net de extra finishing touch hebben.

Flexibiliteit

Ervaar onze flexibiliteit. Wanneer u een speciale wens heeft zoals een IMPLUVIA® op maat of u heeft een andere behoeften. Contacteer ons dan gerust en we zullen samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij hebben een gemeenschappelijk doel

Namelijk een product creëren en afleveren waar we met trots op kunnen terugkijken. Daarbij willen wij de meest esthetisch oplossing bieden. Dit om voor u de puntjes op de ‘’i’’ te zetten en daarbij zodat het gebouw de uitstraling krijgt die het verdient.

Vekap kijkt graag samen met u mee om te bepalen wat voor u de beste optie is als het gaat om de bescherming van uw rookkanaal en/of ventilatiekanaal. Mocht u voor, tijdens of na de aankoop van de IMPLUVIA® vragen hebben dan zijn wij via e-mail of telefoon direct te bereiken.

Verder is IMPLUVIA® al jaren te vinden op de Belgische markt. De ingebouwde schoorsteenkap is ontstaan en ontwikkeld door Andreas van Apers, hij heeft deze revolutionaire schoorsteenkap ontwikkeld omdat hij met zijn bedrijf zelf de behoefte had aan dit product. Toen dit nergens verkrijgbaar was is Andreas dit zelf gaan ontwikkelen. Vervolgens bleek dat veel meer ontwerpers, aannemers en ook particulieren op zoek zijn naar deze ingebouwde schoorsteenkap. IMPLUVIA® zit nu geworteld in de Belgische markt en wij mogen met trots zeggen dat Vekap sinds 2020 dé officiële Nederlandse dealer is van IMPLUVIA®in Nederland. Hierbij staan wij dus ook direct in contact met de bedenker van IMPLUVIA®.

 

Vito Eikholt
Eigenaar

Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com